Az Ön kosara jelenleg üres
0 termék (N):0 HUF (B):0 HUF
 
 
 

Regulus TSV6B 45 termosztatikus keverő szelep 6/4"

Akció: Akció Zápor
Cikkszám: LV06588
Nettó akciós ár: 18 623,8 HUF
Bruttó akciós ár: 23 652,23 HUF
Bruttó eredeti ár: 27 990,8 HUF
Kosárba:
Mennyiségi egység: db
Raktáron: Rendelhető
Akció Zápor
Leírás:

 TSV6B - 45°C Termosztatikus kazánvédő keverőszelep, bypass szeleppel, 6/4"BM.

A keverőszelep működése

A TSVB típusú termosztatikus keverőszelep (kazánvédő) a kazán visszatérőágán érkező hidegvízhez az előremenőágból melegvízet kever, így a kazán nem kerül harmatponti hőmérséklet alá hűtésre. Ezzel a megoldással a kazán hőcserélő felülete megfelelően magas hőmérsékleten tartható, nem alakul ki a kondencáció, nem képződnek a kazán teljesítményét lényegesen rontó lerakódások, a kazán élettartama lényegesen hosszabb lesz.

Megbízható felépítés

A kazánvédő keverőszelep minden típusa robosztus kialakítású, nagy átömlési értékkel rendelkezik a megfelelő térfogatáram biztosítására. Ennek köszönhetően még öreg fűtési rendszerekbe történő installálás során sem tapadnak le. Tisztításuk, a termoelem cseréje szükség esetén egyszerűen elvégezhető a szelep kiszerelése nélkül, mindössze a szeleptest alján elhelyezkedő dugót kell kicsavarni.

Teljes tömítettség

A termosztatikus keverőszelepek (45°C, 55°C és 65°C) esetében a szeleptestben elhelyezkedő termosztát gumitömítéssel kerül szerelésre, amely biztosítja a szelep teljes tömítettségét megakadályozva a mikrocirkulációt a kazán kihülése közben. A töltet leégése után a mikrocirkuláció az oka a felfűtött puffertartály folyamatos kihülésének, mivel a cirkuláció következtében a kéményen (kazánon) keresztül folyamatosan hül a fűtővíz.

Maximális hatásfok

TSVB kazánvédő szelepek használata esetén nincs szükség kiegyenlítőszelepre, mivel a kiegyenlítés a szeleptestben található by-pass szeleppel megtörténik. A visszatérőági hőmérséklet nominális hőmérséklet vagy a fölötti értéke esetén a bypass ág teljesen lezárásra kerül, így a kazán hőmérséklete nem emelkedik, maximális teljesítménnyel üzemelhet.

 

 

 

Termék jellemzők

Átfolyási koefficiens A-AB ág:

 

Kvs=13,3 m3/h

Átfolyási koefficiens B-AB ág:

 

Kvs=9,6 m3/h

Max. működési nyomás:

 

6 bar

Nominális átmérő:

 

DN 40

Szeleptest anyaga:

 

bronz

Szigetelő O gyűrűk anyaga:

 

EPDM

Csatlakozó méret:

 

6/4" BM

Termék súly:

 

1,7kg

Csomagolási egység:

 

1

Garancia:

 

1 év

Készült a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Támogatásával
Készítette: (c) Vision-Software Vállalatirányítási Rendszer. Octopus 8.
© 2011